Bontási munkálatok

Szinte kivétel nélkül elmondhatjuk, hogy minden felújítás a bontással kezdődik. Legyen szó nagy, vagy akár kis felújításról először mindig bontanunk kell. A bontás nem egy túl szépséges látvány: addig lakásunk teljes felfordulásban, sok esetben betonig leverve az egész. Nincsenek tapéták, parketták, csempék, csak a csupasz beton. De ahogy a hernyóból pillangó lesz, úgy egy lebontott lakásból is előbb-utóbb egy gyönyörű, lakájos kis otthon lesz.


Egy lakásban, vagy házban rengeteg mindent le lehet, és le is kell bontani. A falakról le kell szedni a tapétát, le kell verni a festéket. Minden maradék anyagot el kell távolítani a falról, hogy egy lecsupaszított, nyers falon lehessen elkezdeni a fal festését, vagy tapétázását. Ha új parkettát szeretnénk lerakni, akkor a régi parkettát fel kell szedni, elő kell készíteni az alapot, és lerakni az újat, ugyan ez igaz a csempére, padlószőnyegbe, vagy a linóleumra. Ha ablakokat, ajtókat akarunk cserélni akkor is bontani kell. Ha új kádat, WC-t akarunk, ki kell bontanunk a régit, és beszerelni az újat. A bontási folyamatoknál mindig figyelünk arra, hogy csak a szükséges szintig bontunk le mindent.


A bontási folyamatokat kétféle módon oldjuk meg: kézi és gépi módszerrel. Olyan helyeken, ahol szükséges, ott géppel bontjuk le a felesleges anyagokat. Minden szükséges eszközt mi viszünk az otthonába, teljes felszereltséggel érkezünk meg önhöz. Nem fogunk folyamatosan ki-be járkálni a lakásából, tudjuk, hogy ez mennyire bosszantó. A levert, leszedett törmeléket természetesen sittes zsákba tesszük, levisszük otthonából, és behelyezzük a konténerbe, önnek emiatt nem kell aggódnia.


Munkavégzésünk rendkívül precíz, és pontos, mert jól tudjuk, hogy jó alapanyag kell ahhoz, hogy utána jót tudjuk alkotni. Ha hanyagul szednénk le a tapétát, az meglátszanak később, amikor az újat felrakjuk. Pontosan ezért dolgozunk maximalistán, hogy ilyen hibák ne fordulhassanak velünk el. Ha leszedtük a felesleges anyagokat természetesen magunk után összetakarítunk. Az elhullott, leejtett, leeső hulladékokat, törmelékeket összegyűjtik, és elszállítjuk. Magunk után maximális tisztaságot hagyunk. Tudjuk, hogy sok olyan cég van, aki hanyagul végzi a munkáját, és rendetlenséget hagy maga után – de mi nem ilyenek vagyunk. Törekszünk a legjobbra. Vállaljuk a magánlakások mellett más ingatlan formáknak is felújítását, illetve vállaljuk a házon kívüli létesítményeket is, például járda, térkő, garázs, vagy barkácsműhely.


Ha befejeztük a bontási munkálatokat, és lehordtunk minden szemetet, törmeléket, és a többit, akkor elkezdjük a ház felújítását. Természetesen minden hozzá szükséges anyagot felhordunk a lakásba – nekünk teljesen mindegy, hogy hányadik emelet. A felhordás után pedig megkezdjük a munkálatokat. Mivel már egy nagyon jó alapunk, amit előkészítettünk magunkat, így könnyen tudunk dolgozni. Ha felújításon gondolkozik, bízzon meg minket a bontási, és felújítási munkálatokkal is, így kedvező áron tudjuk önnek biztosítani a felújítást!


Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. A tőlünk telhető legjobb módon végezzük el a ránk rótt feladatot, így magabiztosan adunk rá garanciát. Tudjuk, hogy jó munkát adunk ki a kezünkből.  Válasszon minket, ha egy szép és igényes munkát szeretne látni szeretett otthonában.


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy váratlan pillanatban tönkre megy a gázkészülék és az ember nem tudja, hogy mit csináljon. Pedig egyszerű: minket kell kihívnia! Ha most felhív minket, akkor a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk Önhöz és maradéktalanul elhárítjuk a problémát.