Burkolás

A különböző helyiségek kialakításánál manapság az egyre szélesedő termékválasztéknak köszönhetően, nem csak a praktikus szempontokat, hanem az esztétikai megfontolásokat is figyelembe kell vegyük. A rendkívül változékony méretű, színű és mintázatú csempék és padlóburkolatok, a temérdek különböző szaniter, mind lehetőséget nyújtanak az egyéniségünkhöz legközelebb álló stílus megvalósításához. 


A lakásokban használt hidegburkolás és melegburkolás aránya a közelmúltban megváltozott. Az új fűtési rendszereknek, elsősorban a padlófűtésnek köszönhetően a hidegburkolatok aránya megnövekedett. Ma már nemcsak a klasszikusnak számító előszoba, WC, fürdőszoba és konyha kap hidegburkolást, hanem egyéb helyiségek is. A hidegburkolás nagy előnyének számít általában a könnyebb tisztíthatóság és a kopásállóság. 


A modern burkolatok lehetővé teszik számunkra az egyedi kialakítás mellett, a fürdőszoba felújítás gyönyörködtető legyen a szemnek és a léleknek egyaránt. A burkolatok kiválasztásánál ne csak a szemére hagyatkozzon, hanem érintse is meg, csúszik-e, kellemes-e a tapintása, a fürdőszobában ezek kifejezetten fontosak.

A felújítás során lényeges kérdés a burkoló lapok mérete. Nem kell félni a szélsőségektől. Felújítás során bátran használjuk a mozaikot vagy nagyobbacska helyiségben nagyobb méretű lapokat, melyek még magasabb esztétikai élményt biztosítanak a fürdőszoba esetében. Bízza ránk az anyagok mennyiségének felmérését is. Nincs olyan tér, ahová csak egész lapokat kell lerakni, és bár mindig törekszünk arra, hogy a lehető legkevesebb hulladékkal dolgozzunk, nem mindig megoldható a pontosan a helyiség méretére vetített csempemennyiség - az utórendelés pedig lehet hogy meghosszabbítja a munkafolyamatokat, főleg akkor, ha egy csempén múlik.


Javasoljuk, hogy már a burkolatok, fuga, szigetelő- és kötőanyagok kiválasztása előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, így a fürdőszobájának, kertjének burkolata nem csak 1-2 évre fog szólni, hiszen mi tapasztalatból tudjuk, mik a legidőtállóbb megoldások a különböző helyekre. A burkolat stílusa és a kialakított dizájnja épp oly lényeges, mint a minősége, de a későbbi penészesedés, a burkolatok leválása, szétrepedése, a be- és / vagy leázással együtt járó bosszankodás és plusz költségek elkerülése érdekében fontos a megfelelő anyagok használata. Lakások esetén különösen figyelni kell arra, hogy mi történik, ha egy háztartási eszköz meghibásodik, elreped egy cső, hiszen a beázás ilyenkor nem csak Önt, hanem alsó szomszédjait is érinti.


A burkolás esztétikai megtervezésekor mindig ügyelünk a harmóniára, célunk, hogy olyan kellemes környezetet hozzunk létre az Ön számára, mely maximálisan hozzájárul a testi, lelki felfrissüléshez egyaránt, mindegy, hogy a nappaliban, a konyhában vagy a fürdőszobában tölti el azt. Szeretnénk, ha Ön is látná és érezné a megfelelő burkolatok pozitív hatásait, mely egész napjára kivetítve kiegyensúlyozottságot, derűséget biztosít, így eredményesebbé téve az Ön mindennapjait.

A burkolás művészete

A különböző burkolatok kivitelezése - bár egyszerűnek tűnnek, hiszen csak fel kell ragasztani a falra, vagy padlóra - roppant körültekintést és tapasztalatot igényel, főleg egy felújítás során. Gondoljunk csak bele, hogy egy olyan teljesen sík felületet kell létrehoznunk, ahol a legkisebb eltérés is komoly problémákat tud okozni - láttunk már olyan fürdőszobát, ahol görbe volt a csempe. Hovatovább, akkor hálómintás, vagy diagonál burkolás legyen, vagy azok keveréke? A csempét nem lehet elforgatni, ha már kész van a fal. Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk elvégezni a munkát fontos, hogy már előre mindent leegyeztessünk Önnel. Amikor átbeszéltük valamennyi teendőt, megterveztük a felújítás lépéseit, kiválasszuk a célszerű anyagokat, és kezdődhet a munka. Tanácsainkban nyugodtan bízhat, több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött már régen kitapasztaltuk a megfelelő burkoló technikákat.


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy váratlan pillanatban tönkre megy a gázkészülék és az ember nem tudja, hogy mit csináljon. Pedig egyszerű: minket kell kihívnia! Ha most felhív minket, akkor a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk Önhöz és maradéktalanul elhárítjuk a problémát.