Festés

Lakás felújítása esetén legfőbb vágyunk, hogy eltüntessük az előző tulajdonos nyomait, és kedvünk szerint alakítsuk ki új életterünket, amelynek alapja a falak újra festése. Ha a lakás általános állapota jó, egy tisztasági festés csak tovább növelheti komfortérzetünket (3-5 évente egyébként is javallott a festés, hiszen ennyi idő alatt megfakulnak a színek, és a bepiszkolódás, penészedés sem zárható ki), illetve a különböző festési technikák alkalmazása egyedivé varázsolja lakásunk helyiségeit.


Egy felújítás során - hiszen a bútorok biztosan a lakásban vannak - megfelelően le kell védeni a burkolatokat és a bútorokat egyaránt. Ez fontos dolog hisz a festék és a finom por könnyedén befoghatja, beszennyezheti a már elkészült parkettát, követ, kanapét, szekrényeket. Lehetséges, hogy javasolni fogjuk a korábbi festékrétegek lekaparását, a szükséges glettelés, hibajavítás sem maradhat ki, amennyiben szükséges - bár ez elsősorban régi építésű házaknál áll fenn - a falak kiegyenesítésére is van lehetőség. Amikor a többszöri glettelés és csiszolásnak hála a fal felülete elnyerte a végső síkját, kezdődhet a festés, melyet szükség esetén több rétegben is fel lehet vinni. Cégünk mindig megpróbál a legjobb ár / érték arányban dolgozni, így lehetséges, hogy olyan drágább, jobb minőségű festéket javaslunk majd, amivel egy rétegben homogénre lehet fedni egy felületet, ezzel gyorsítva a munkafolyamatokat, gyorsabb beköltözést és olcsóbb kivitelezést biztosítva Önnek.


Manapság a választható festékek színe szinte végtelen, érdemes böngészni a színskálákat (boltban kihelyezett nyomtatott színskálákat javaslunk, mert egy számítógépes kijelző nem képes visszaadni a végleges festés színét) amiből kiindulhatunk. Kezd elterjedni a szomszédos falak eltérő színűre való festése, amennyiben Ön is ez mellett döntene, javasoljuk, hogy a sötétebb, intenzívebb színű festéket válassza a szoba napsütéses oldalára, így a világosabb árnyalat a sötétebb részekben növelni fogja a térérzetet.


Legyen megfontolt a színek kiválasztásánál. Javasoljuk, hogy egy helyiségen belül legfeljebb 3 árnyalatot válasszon és kérje tanácsunkat, hiszen a falak anyaga, jellege, a szoba rendeltetése, a burkolatok mind-mind befolyásolják a végleges eredményt.


Ahogyan a parkettázás (bár nem kötelező) része a szegőléc felhelyezése, a festés része a stukkók felragasztása. Ha valami különlegesre vágyik, a stukkólécekkel való játék igazán különlegessé teheti lakását. Dönthet úgy, hogy a mennyezet, és az oldalfal találkozásához, a kettő találkozása alá rakja, vagy akár kereteket is készíttethet belőle a falra, illetve a mennyezetre. A számtalan formájú és stílusú stukkó, egyedi rozetták, díszcsíkok, mind lehetőséget biztosítanak arra, hogy könnyedén megtalálja az Önnek legjobban tetszőt.


E-bevallás.hu Kft. - Adószakértő és Könyvelő Iroda

Tudunk önnek segíteni, hogy a könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen.

Kreutz Szilvia, az E-bevallás.hu Kft. ügyvezetője, az Adószakértő és Könyvelő Iroda szakmai vezetője a PM által regisztrált mérlegképes könyvelői, társadalombiztosítási ügyintézői és pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettséggel valamint több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, mindez garancia a szakszerű munkavégzésre.

xGen Network

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.