Festés

Lakás felújítása esetén legfőbb vágyunk, hogy eltüntessük az előző tulajdonos nyomait, és kedvünk szerint alakítsuk ki új életterünket, amelynek alapja a falak újra festése. Ha a lakás általános állapota jó, egy tisztasági festés csak tovább növelheti komfortérzetünket (3-5 évente egyébként is javallott a festés, hiszen ennyi idő alatt megfakulnak a színek, és a bepiszkolódás, penészedés sem zárható ki), illetve a különböző festési technikák alkalmazása egyedivé varázsolja lakásunk helyiségeit.


Egy felújítás során - hiszen a bútorok biztosan a lakásban vannak - megfelelően le kell védeni a burkolatokat és a bútorokat egyaránt. Ez fontos dolog hisz a festék és a finom por könnyedén befoghatja, beszennyezheti a már elkészült parkettát, követ, kanapét, szekrényeket. Lehetséges, hogy javasolni fogjuk a korábbi festékrétegek lekaparását, a szükséges glettelés, hibajavítás sem maradhat ki, amennyiben szükséges - bár ez elsősorban régi építésű házaknál áll fenn - a falak kiegyenesítésére is van lehetőség. Amikor a többszöri glettelés és csiszolásnak hála a fal felülete elnyerte a végső síkját, kezdődhet a festés, melyet szükség esetén több rétegben is fel lehet vinni. Cégünk mindig megpróbál a legjobb ár / érték arányban dolgozni, így lehetséges, hogy olyan drágább, jobb minőségű festéket javaslunk majd, amivel egy rétegben homogénre lehet fedni egy felületet, ezzel gyorsítva a munkafolyamatokat, gyorsabb beköltözést és olcsóbb kivitelezést biztosítva Önnek.


Manapság a választható festékek színe szinte végtelen, érdemes böngészni a színskálákat (boltban kihelyezett nyomtatott színskálákat javaslunk, mert egy számítógépes kijelző nem képes visszaadni a végleges festés színét) amiből kiindulhatunk. Kezd elterjedni a szomszédos falak eltérő színűre való festése, amennyiben Ön is ez mellett döntene, javasoljuk, hogy a sötétebb, intenzívebb színű festéket válassza a szoba napsütéses oldalára, így a világosabb árnyalat a sötétebb részekben növelni fogja a térérzetet.


Legyen megfontolt a színek kiválasztásánál. Javasoljuk, hogy egy helyiségen belül legfeljebb 3 árnyalatot válasszon és kérje tanácsunkat, hiszen a falak anyaga, jellege, a szoba rendeltetése, a burkolatok mind-mind befolyásolják a végleges eredményt.


Ahogyan a parkettázás (bár nem kötelező) része a szegőléc felhelyezése, a festés része a stukkók felragasztása. Ha valami különlegesre vágyik, a stukkólécekkel való játék igazán különlegessé teheti lakását. Dönthet úgy, hogy a mennyezet, és az oldalfal találkozásához, a kettő találkozása alá rakja, vagy akár kereteket is készíttethet belőle a falra, illetve a mennyezetre. A számtalan formájú és stílusú stukkó, egyedi rozetták, díszcsíkok, mind lehetőséget biztosítanak arra, hogy könnyedén megtalálja az Önnek legjobban tetszőt.


E-bevallás.hu Kft. - Adószakértő és Könyvelő Iroda

Tudunk önnek segíteni, hogy a könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen.

Kreutz Szilvia, az E-bevallás.hu Kft. ügyvezetője, az Adószakértő és Könyvelő Iroda szakmai vezetője a PM által regisztrált mérlegképes könyvelői, társadalombiztosítási ügyintézői és pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettséggel valamint több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, mindez garancia a szakszerű munkavégzésre.

xGen Network

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.

Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Klíma javítás Budapest

Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Teljes körű klíma ellátást biztosítunk, legyen az javítás, karbantartás, tisztítás, beszerelés, vagy bármi más, ránk biztosan számíthat. Jól dolgozunk, precízek vagyunk és tartósan alacsony áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Bízzon meg minket klímája javításával.