Bontási munkálatok

Szinte kivétel nélkül elmondhatjuk, hogy minden felújítás a bontással kezdődik. Legyen szó nagy, vagy akár kis felújításról először mindig bontanunk kell. A bontás nem egy túl szépséges látvány: addig lakásunk teljes felfordulásban, sok esetben betonig leverve az egész. Nincsenek tapéták, parketták, csempék, csak a csupasz beton. De ahogy a hernyóból pillangó lesz, úgy egy lebontott lakásból is előbb-utóbb egy gyönyörű, lakájos kis otthon lesz.


Egy lakásban, vagy házban rengeteg mindent le lehet, és le is kell bontani. A falakról le kell szedni a tapétát, le kell verni a festéket. Minden maradék anyagot el kell távolítani a falról, hogy egy lecsupaszított, nyers falon lehessen elkezdeni a fal festését, vagy tapétázását. Ha új parkettát szeretnénk lerakni, akkor a régi parkettát fel kell szedni, elő kell készíteni az alapot, és lerakni az újat, ugyan ez igaz a csempére, padlószőnyegbe, vagy a linóleumra. Ha ablakokat, ajtókat akarunk cserélni akkor is bontani kell. Ha új kádat, WC-t akarunk, ki kell bontanunk a régit, és beszerelni az újat. A bontási folyamatoknál mindig figyelünk arra, hogy csak a szükséges szintig bontunk le mindent.


A bontási folyamatokat kétféle módon oldjuk meg: kézi és gépi módszerrel. Olyan helyeken, ahol szükséges, ott géppel bontjuk le a felesleges anyagokat. Minden szükséges eszközt mi viszünk az otthonába, teljes felszereltséggel érkezünk meg önhöz. Nem fogunk folyamatosan ki-be járkálni a lakásából, tudjuk, hogy ez mennyire bosszantó. A levert, leszedett törmeléket természetesen sittes zsákba tesszük, levisszük otthonából, és behelyezzük a konténerbe, önnek emiatt nem kell aggódnia.


Munkavégzésünk rendkívül precíz, és pontos, mert jól tudjuk, hogy jó alapanyag kell ahhoz, hogy utána jót tudjuk alkotni. Ha hanyagul szednénk le a tapétát, az meglátszanak később, amikor az újat felrakjuk. Pontosan ezért dolgozunk maximalistán, hogy ilyen hibák ne fordulhassanak velünk el. Ha leszedtük a felesleges anyagokat természetesen magunk után összetakarítunk. Az elhullott, leejtett, leeső hulladékokat, törmelékeket összegyűjtik, és elszállítjuk. Magunk után maximális tisztaságot hagyunk. Tudjuk, hogy sok olyan cég van, aki hanyagul végzi a munkáját, és rendetlenséget hagy maga után – de mi nem ilyenek vagyunk. Törekszünk a legjobbra. Vállaljuk a magánlakások mellett más ingatlan formáknak is felújítását, illetve vállaljuk a házon kívüli létesítményeket is, például járda, térkő, garázs, vagy barkácsműhely.


Ha befejeztük a bontási munkálatokat, és lehordtunk minden szemetet, törmeléket, és a többit, akkor elkezdjük a ház felújítását. Természetesen minden hozzá szükséges anyagot felhordunk a lakásba – nekünk teljesen mindegy, hogy hányadik emelet. A felhordás után pedig megkezdjük a munkálatokat. Mivel már egy nagyon jó alapunk, amit előkészítettünk magunkat, így könnyen tudunk dolgozni. Ha felújításon gondolkozik, bízzon meg minket a bontási, és felújítási munkálatokkal is, így kedvező áron tudjuk önnek biztosítani a felújítást!


Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. A tőlünk telhető legjobb módon végezzük el a ránk rótt feladatot, így magabiztosan adunk rá garanciát. Tudjuk, hogy jó munkát adunk ki a kezünkből.  Válasszon minket, ha egy szép és igényes munkát szeretne látni szeretett otthonában.


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.