Kőműves munkák

Egy teljes lakás felújítás során sokszor nem is gondolnánk, hogy kőművesre is szükségünk lehet. Sokan először mindig azt találják, hogy milyen legyen a csempe, meg falszín, pedig rendkívül fontos, hogy milyen új nyílászáróink lesznek, ehhez pedig egy kőműves segítségére van szükségünk. De ezen kívül is rengeteg alakításhoz kőműves kell. Ha a legelején kezdjük, mondjuk egy ház építését, máris kőműves kell, aki megépíti a házat. De ne vegyünk ennyi nagy projektet. Nézzünk egy egyszerű esetet: veszünk egy kis házat egy nagy telekkel. Ahogy halad az idő előbb-utóbb kinőjük: több berendezésünk lesz, bővül a család, stb. Ekkor jól jön egy kőműves, aki nemes egyszerűséggel felhúz nekünk egy új helyiséget, amelyet hozzákapcsol a már meglévő házunkhoz. Ilyen terveknél tökéletes választás egy jó kőműves szakember.


Ha lakásunk van, akkor ott is tud építkezni a kőműves. Igaz, itt meg vannak szabva a határok, nem lehet bármilyen lakásba falat bontani, de a fal építéséhez nem kell engedély. Ha például egy szobát szeretnénk ketté választani, vagy fél falat szeretnénk építtetni, akkor ezt mindenképp a kőműves fogja megcsinálni. Ha szeretnénk kicsit feldobni, új színt adni a lakásnak, akkor jó lehet például egy boltív. Az ajtó kikerül, a tér megnyílik, a fény áramlik, és sokkal hangulatosabb tőle a lakás. Bármilyen terve van, a kőművesek biztosan megtudják valósítani. 


A mi cégünknek az egyik legnagyobb erénye, hogy mindent megbeszélünk az ügyfelekkel. Ha ön fél falat szeretne, hogy elválasza a konyhát az étkezőtől, akkor megcsináljuk önnek. Mindenbe bevonjuk az ügyfeleinket, nem csinálunk meg semmit az előzetes beleegyezése nélkül. Tőlünk lehet tanácsot kérni: van, amikor az ügyfélnek van egy terve, de nem megvalósítható, ezt mindig előre közöljük. Olyan is van, amikor az ügyfél terve ugyan megvalósítható, de mi nem találjuk praktikusnak – például egy egyszobás lakásnak az egy szobáját ketté választani. Mindig az ügyfél dönt, mi csak segítünk a döntésben

Ha kőművesre van, szüksége válasszon minket! Miért éri meg minket választania? A mi szakembereink pontosak, megbízhatóak, és precízek. Gondos válogatás után szűrtik ki azokat a szakembereket, akik ma nekünk dolgoznak. Nálunk nagyon fontos a minőség, az a célunk, hogy szakembereink a lehető legnagyobb precizitással dolgozzanak. A kőműves szakmában fontos az esztétikum: nem lehet hanyagul végezni a munkát. Ha egy szint kiegyenlítést elrontanak, és arra kerül rá a padló, az teljesen eltudja rontani a helyiséget. Ezért is fontos, hogy pontosak dolgozzanak. Nálunk szerencsére minden szakember pontosan, és megbízhatóan dolgozik. 


A mi szakembereink csak a legjobb minőségű anyaggokkal dolgoznak. Nálunk nincsenek gagyi, olcsó anyagok. Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egy-egy alkotásunk stabil legyen, évtizedekig fent álljon, ezért nem is spórolunk ezen. Munkánkra teljes körű garanciát adunk. Ha elvégeztük a munkát mi nem szívódunk fel, bármilyen gond van, vagy csak kérdése, észrevétele van, minket bármikor kereshet. 


Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megbízhatónak gondoljanak, ezért is adunk garanciát munkánkra. Tudjuk, hogy jól végezzük a munkánkat, de biztosítjuk efelől az ügyfelet is a garanciával. Ha bármilyen kőműves munkára szüksége, ha szeretné átalakítani otthonát, ha újítani akarna, ha bővíteni akarna, akkor hívjon minket, és mi az előzetes konzultáció után neki is látunk a feladatnak. Tisztán és precízen dolgozunk!


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.