Lakásfelújítás egyszerűen

A lakásfelújítás, az építőipari az munkálatok egyik jelentős  területe, hiszen országszerte több millió lakás van, és ennek  jelentős része nem új építésű, hanem régi épületekben található. Különös gondosság és figyelem szükséges a lakások felújításához. A körülmények rendkívül változatosak lehenek, amelyekhez mindig rugalmasan alkalmazkodni kell.


A lakás felújítások általában többlakásos épületekben valósulnak meg, ezért figyelemmel kell lenni az épületben lakó tulajdonosok kényelmére, nyugalmára A megrendelő és a vállalkozó a lakásfelújítás megkezdése előtt már szorosabb kapcsolatba kerül egymással, hiszen az árajánlat megfelelő kialakítása  csak úgy képzelhető el, ha jobban megismeri a vállalkozó a megrendelő személyét és elképzeléseit.


Fontos, hogy ebben az időszakban kialakuljon az összhang, ami mindenképpen a megvalósuló projekt javára válik.

A lakásfelújítások megvalósulása rendkívül változatos módon történhet. Történhet üres állapotban, amikor a megrendelő új lakást vásárol, és szeretné saját képére formálni életterét, történhet bentlakás mellett amikor a megrendelő, a megszokott, megszeretett lakását kívánja felfrissíteni, még lakájosabbá tenni, hogy otthon érezhesse magát, anélkül, hogy bármi is lenne az életterében, amivel nem maradéktalanul elégedett.


Az üres lakás felújításának egyszerűbb a megoldása, hiszen a munkálatok ideje is rövidebb mint a bentlakás mellett végzett felújítás során.  Kifejezetten ügyelünk arra, hogy Önt minél jobban be vonjuk a felújításba, meghallgatjuk elképzeléseit, ötleteit - gyakran majd száz fényképpel készülnek az ügyfeleink - hogy a végeredmény a lehető legjobban tükrözze az Ön elképzeléseit, stílusát. A folyamatos kommunikáció és egyeztetés kifejezetten fontos egy ilyen esetben, hiszen a félreértések elkerülését teszi lehetővé, amivel időt takarítunk meg Önnek.


A bentlakás mellett végzett felújítás során mindenféleképpen törekszünk arra, hogy a felújítás végzése alatt is élhető környezetet tudjunk biztosítani Ön és családja számára. Sajnos ez bizonyos esetekben nagyon nehéz feladatnak bizonyul - például, amikor teljes vizesblokkot újítunk fel, vagy fűtési idényben korszerűsítjük a fűtést, vagy teljes burkolat cserét hajtunk végre - ilyenkor javasoljuk, hogy ha lehetséges akár a szomszédok bevonásával vészeljék át ezt az időszakot, de - bár cégünk mindent megtesz a lehető leggyorsabb kivitelezés érdekében - a kapkodás nem mehet az építőanyagok száradásának rovására. Mivel a lakás átadását óriási a várakozás és kíváncsiság övezi a végeredmény tekintetében, így nagyon fontos, hogy az elkészült lakást  úgy adhassuk át Önnek, hogy az tükrözze elképzeléseit, és boldogan vegye át a munkákat. Ez a cégünk elsődleges célja, ha elértük, akkor már megérte csinálni.

Bízza ránk magát, velünk még senki sem csalódott

Azt tapasztaltuk, hogy sokkal hatékonyabb, mikor szakembereink megérti az ügyfeleink elképzeléseit és elvásásait, majd elvégeznek minden szükséges teendőt. Cégünk vállalja a lakásfelújítás kivitelezését generál-kivitelezésben. Ebben az esetben, mi végezzük a felújításhoz kapcsolódó valamennyi munkát. Elvégezzük a bontási munkákat, a sitt elszállítását, az építőanyag beszerzését, az anyagok mozgatását valamint szervezzük és kivitelezzük a szükséges szakmunkákat.


A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint ha nem is történt volna felújítás. Ez azért remek eredménynek számít, és büszkék is vagyunk rá. Ugye, mennyire megnyugtató, ha valaki az egész felfordulást és a vele járó gondokat leveszi az Ön válláról? Önnek nincs más dolga, csak elmondani: mit szeretne és aztán élvezni az új otthon nyugalmát.

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.