Minőség és garancia

Egy felújítás során a legnehezebb feladatok közé tartozik a munka megszervezése, a szakemberek kiválasztása, a szükséges anyagok beszerzése, a határidők és a minőségi követelmények betartatása. A NOVÁK INTERIOR DESIGN ezeket a feladatokat kivétel nélkül elvégzi, legyen szó a leghétköznapibb tisztasági festésről, vagy bonyolult, minden részletre kiterjedő teljes felújításról. Önnek csak alá kell írnia a papírokat, majd megvárni, hogy a felújítást elvégezzük. Szerintünk a jó munka megköveteli azt, hogy az elméleti és gyakorlati szakemberek a felmérés-, a tervezés-, és a kivitelezés folyamatában is együtt dolgozzanak.


Üzleti etikánk Önnel szembeni hatékonyságon, együttműködésen, és tiszteleten alapul, vagyis a vállalt határidőre minőségben, a megadott költségkereten belül történő kivitelezéssel fogjuk a legjobbat nyújtani Önnek. A magasan képzett, megbízható alkalmazottjaink, munkatársaink foglalkoztatási biztonsága, megelégedettsége, munkahelyi közérzete és a munkavédelmi előírások betartása, mind-mind garancia a hatékonyságunkra és a piacképes árainkra.

Megbízhatóság

Cégünk alkalmazottjainak jogi, tervezési és építőipari ismereteit, kapcsolatrendszerét felhasználva magas szakmai színvonalon megbízható szolgáltatást nyújtunk Önnek. Tudjuk, hogy a szakértelem és megbízhatóság minden együttműködés alapja, így vállaljuk, hogy céljai eléréséhez megtaláljuk a megoldást és biztosítjuk, hogy minden befektetése meg fog térülni!

  • Ingyenes igényfelmérés a végzünk a helyszínen, vagy az irodánkban és a körülmények megismerése után egyedi tervet készítünk Önnek, melynek a cégünk vállalja maradéktalan teljesítését.
  • Amennyiben szükséges az átalakításokhoz, a teljes engedélyezési tervdokumentációt és a közművekkel kapcsolatos ügyintézést cégünk Önök helyett elvégzi, valamint tanácsokat ad a tervezési és a kivitelezési fázis előtt, hogy semmilyen kellemetlenséggel ne kerüljön szembe.
  • Cégünk tőkeerős vállalkozás, az építkezés ennek megfelelően folyamatosan, gördülékenyen és rövid határidővel zajlik, a kedvezményes kivitelezési árunk pedig az Önök pénztárcáját kíméli,
  • Különös hangsúlyt fektetünk a XXI. századi modern anyagok és technikák használatára, olyan energiatakarékos megoldások kialakítására, ami segít Önnek abban, hogy felújítása néhány éven belül megtérüljön.
  • A felújítás közbeni változtatásokat - bár precíz tervezésünkkel törekszünk arra, hogy ezekre egyáltalán ne legyen szükség, nem célszerű akkor módosítani mindenen, amikor már állnak a falak - rugalmasan kezeljük, intézkedünk azok hatósági vonzatairól is,
  • Kivitelező szakembereink „építtetőbarát” módon vezetik a kivitelezést, folyamatosan kapcsolatot tartva Önökkel és ők maguk pedig évtizedek óta a szakmában nagy elismertségnek örvendő vezető és kivitelező szakemberek,
  • A a felújítási munkálatokat követő garanciális időszakban rugalmasan állunk rendelkezésükre, szinte követjük az épület további „életét, használatát”,
  • Kérdéseik esetén bizalommal fordulhatnak szakembereinkhez, hiszen a személyes referenciánk több száz felújított lakásra és évtizedes tapasztalatokon nyugszanak.
  • Keressenek minket a Facebook-on, hogy megtudhassa, éppen min dolgozunk, mit fejeztünk be, vagy csak nézzek meg azt a minőséget, amit képviselünk.

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.