Teljeskörű lakásfelújítás

A teljeskörű lakásfelújítás egy rendkívül jó módja a felújításnak. Minden percre pontosan, kulcsra készen elkészül a lakásban, úgy, ahogy a tulajdonos megálmodta. Minden a tervek szerint, már csak be kell vinni a bőröndöt, és szépen „belakni”. Egy teljeskörű lakásfelújítás valóban sok időbe telhet, de előnye, hogy egyből kész lesz minden. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy költözés előtt nem újítanak fel mindent, hanem úgy vannak vele, hogy „Áh, majd megcsináltatjuk később”. Ezek a későbbek akár tíz éveket is tolódhatnak. Az ember nem szereti, ha felfordulás van körülötte: pedig egy lakás felújítás ezzel jár. Jobb akkor felújítani, amikor mi még nem lakunk ott. Legyen szó új lakásról, vagy régiről, mindent felújítunk teljes körűen.


Cégünk előnye, hogy nem alkalmazunk alvállalkozókat, csak a saját embereinket. Ez azért fontos, mert pontosan tudjuk, hogy munkatársaink hogyan dolgoznak. Egy alvállalkozónál ez nem biztos. Azért is előnyös ez a formáció, mert így pontosan tudják az embereink, hogy melyik folyamat miután jön. Teljesen kézben tartható, jól tervezhető a munka, és egy jó csapatban meg van a jó kapcsolat, így könnyen megtudják oldani a feladatokat együtt. 


Szinte minden felújítási munkálatot a következővel kezdünk: villany, fűtés, és vízszerelés. Egy újonnan megvásárolt lakásnál (amely régi) sosem tudhatjuk, hogy milyen állapotban van. A villanyszerelési munkák során újra vezetékezük a lakást, konvektorokat cserélünk, kapcsolókat cserélünk, illetve ha szükséges, akkor bekötjük a tűzhelyét is. Fűtésszerelésnél szinten ellenőrizzük, hogy minden a megfelelő módon működik-e. Ha úgy találjuk, hogy a rendszer régi, akkor korszerűsítjük. A vízszerelésbe tartozik, hogy beépítjük az új kádat, WC-t, zuhanyzót, mosdókagylót, stb. Ellenőrizzük a vízvezetékeket, hogy minden tökéletese működik-e. Ezeket a munkálatokat nagyon precízzen végezzük el, mivel „ezen áll vagy bukik” egy lakás sorsa. Ha ezek jól vannak elvégezve, akkor évtizedekig nem lesz gond velük. 


A lakásfelújításnak az egyik eleme a burkolás. Cégünk végez hideg és meleg burkolást is. A hideg burkolás a fürdőszobában, konyhában a csempe, vagy olyan padló, ami hideg. A csempét mindig az ügyfél választja ki, mi csak segítünk neki, hogy jól válasszon. Ismerjük már a márkákat, és a különböző termékeket, így pontosan tudjuk, hogy mi a jó vásár, és mi a rossz. A melegburkolás a linóleumozás, és a parkettázás, ezeket is vállaljuk. Egy szép parketta rendkívül feltudja dobni a nappalit, ha jól választunk már-már luxus hatást is tud kelteni, mind amellett, hogy sugározza az otthon melegét. 


A szobafestés egy nagyon kulcsfontosságú pont a lakásfelújításban: nem is csoda, hiszen évekig ezt fogjuk nézni. A szobafestés első lépése, hogy a helyiségeket előkészítjük. Ahol van tapéta, régi festék, azt leszedjük, a hibákat kijavítjuk. Ez után az ügyfél kiválaszt magának egy tetszőleges színt, amit mi kikeverünk, és felfestünk. Festés mellet tapétázást is vállalunk, egy jól megválasztott tapéta igazán kellemes hangulatúvá tudja varázsolni otthonát. 


Cégünk kőműves munkákat is vállal. Ha felújítás során falakat akarunk odébb tenni, válaszfalakat akarunk építeni, félfalakat, ha a kéményt, szellőzőt, csatornát felakarjuk újítani, akkor a kőműves kollégát keressük fel. 


A teljeskörű lakás felújításban, mint olvasható volt rengeteg minden beletartozik, de itt még a sor nem is ér végett. Ha teljes körűen akarunk felújítani, akkor járunk a legjobban. Egyrészről azért, mert így csak egy céggel kell megállapodni. Nem kell ötven szakit megkeresni, mindegyikkel szerződést írni, majd évekig őrizni azt a garancialevelet. Egy cég, egy papír, kész. Továbbá ha a mi cégünket kéri fel, akkor a munkatársaink tudnak párhuzamosan dolgozni, tehát nem kell egymást váltani, mint két idegen szaki esetében, hanem folyamatosan történik a munka, így sokkal hamarabb kész is lesz. Ha minket fogad, akkor segítünk önnek mindenben: az első tervektől kezdve a kulcsátadásig végig ott leszünk, segítünk dönteni önnek mindenben. Kikérheti szakvéleményünket, és segítünk önnek, hogy a lehető legszebb, legjobb lakásban élhessen a továbbiakban. 


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.