Vízszerelés

A felújítás egyik fontos eleme a vízszerelés. Sokszor találkozunk olyannal, hogy a megvásárolt lakásban elöregedett csövek vannak, rosszul működő csapok, elhasználódott mosdószifon, és a többi. Ezekhez a problémákhoz szakképzett vízszerelők kellenek, hogy professzionálisan megtudják oldani a problémát.


Egy lakásban sok helyen kell vizet szerelni. Kezdjük a fürdőszobával. Általában megtalálható benne egy kád, hozzá a csap, és egy mosdókagyló a hozzávaló csappal. Néhány lakásban ez egyben van a WC-vel, de leginkább külön szokták ezeket építeni. Régen a fürdőszoba egy funkciót látott el – a fürdést. Megmosakodott az ember, aztán felöltözött, és ment a dolgára. 


Ma ez már koránt sincs így. Ebben a felgyorsult, rohanó világban jól esik az embernek, ha a kád vízbe rak egy kis fürdősót, illóolajat, habfürdőt, bekapcsol egy kellemes zenét, és egy órán keresztül csak lazít. Elmondható, hogy a fürdőszobánk az egyik anti-stressz helyiségünk lett, itt megnyugszunk, megpihenünk, kellemesen érezzük magunkat.


De ehhez olyan fürdő szobát is kell kiépíteni. Sokan választják ma már a sarokkádat, vagy más wellness jellegű kádat, például a hidromasszázs kádat. Ezek nyilvánvalóan sokkal több helyet foglalnak, mint egy egyenes lemezkád, és itt jön képbe a vízszerelő. A szerelő megoldja, hogy az új berendezések úgy helyezkedjenek el, ahogy mi szeretnénk. Megoldja, hogy minden rá legyen csatlakoztatva a csövekre, praktikus legyen, és jól működjön. Ha zuhanykabint szeretne, vagy zuhanyzót szeretne kiépíteni, akkor is hívhat minket, mert azt is megtudjuk oldani. 


A konyhánkban is akad bőven felújításra váró dolog. Ha új konyhaszekrényt vásárolunk, abba be kell építeni a mosdómedencét, és a csaptelepet, (esetleg mosogató vagy mosógépet), és össze kell kötni a hálózattal. Ehhez mindenféleképpen szakember kell, hogy tökéletesen be legyen építve, ne legyen belőle gond. 


Felújítás során mindenféleképpen ellenőrizzük a csatornát. Sosem tudhatjuk, hogy van-e már kezdetleges dugulás egy újonnan vásárolt lakásban, vagy nincs. Szerelőink minden kulcsfontosságú dolgot ellenőriznek, hogy biztosítsuk az ügyfelet, hogy minden rendben működik, és a továbbiakban is jól fog működni. Ha szükséges, akkor csöveket is cserélünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön. 


A vízszerelési munkáknál nagyon fontos, hogy csak hozzáértő csinálja. Egy rosszul bekötött csap eláztathatja a lakásunkat, és ha panelban lakunk, akkor az alsó szomszédot is. Ez mondanunk sem kell, rengeteg összegbe kerülhet. Jobb a felújítási munkálatokat megbízható szerelőkre bízni.


Mi pontosan ilyenek vagyunk. Szerelőink abszolút megbízhatóak, munkájukat pontosan végzik el. Számunkra fontos, az ügyfél elégedettsége, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy maximálisan kielégítsük az igényeket. Tudjuk, hogy ma már nehéz jó szakembert találni, mi pont ezért vagyunk itt. Szakszerű munkát kínálunk, jó és gyors munkavégzést. 


NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.