Szolgáltatásaink

Egy jól együttműködő, kompromisszumképes, képzett szakemberekből álló összeszokott, profi csapattal dolgozunk. Amennyiben nem szeretné, ha a lakásfelújítása dugába dőlne, nyugodtan keressen fel minket, kérje tanácsainkat. Ha minket választ,  nem kell külön-külön egyeztetni a különböző szakemberekkel mindenféle időpontról és technológiai sorrendről, nem kell vesződnie a kulcsátadásokkal, a felújítások valamennyi munkálatát el tudjuk végezni, és ha szükséges - mert mindenhez senki sem tud érteni - kipróbált, hosszú évek óta együttműködő alvállalkozóinkkal oldjuk meg a feladatokat.


A NOVÁK INTERIOR DESIGN számára mindig fontos volt, hogy kiváló kivitelezésű fenséges otthonokat, gyönyörű belsőépítészeti terveket, és a legfinomabb belső burkolatokat adja át ügyfeleinek. Minden általunk készített otthon feltűnő eleme az a részletgazdagság, amit minden tervező, építész és mesterember adott bele. Amellett, hogy a pontosságunk meghatározó, cégünk mindig tanácsokkal látja el Önt, ha ismer praktikusabb kialakítást, energiatakarékosabb anyagokat, vagy forradalmibb designt vagy kialakítást.A gipszkartonozással olyan felületeket, álfalakat, álmennyezeteket lehet létrehozni, amit a korábbi technológiákkal lényegesen drágábban vagy egyáltalán nem lehetett kivitelezni. Gyorsan és - viszonylag - tisztán lehet dolgozni ezzel az anyaggal, így az átalakítás alatt nem feltétlen szükséges kiköltözni. A gipszkartonok kiváló hő-, hangszigeteléssel és víz- vagy tűzállósággal bírnak, így bármilyen helységben és körülményben alkalmazhatóak.A különböző helyiségek kialakításánál manapság az egyre szélesedő termékválasztéknak köszönhetően, nem csak a praktikus szempontokat, hanem az esztétikai megfontolásokat is figyelembe kell vegyük. 

A rendkívül változékony méretű, színű és mintázatú csempék és padlóburkolatok, a temérdek különböző szaniter, mind lehetőséget nyújtanak az egyéniségünkhöz és elképzeléseinkhez a lehető legközelebb álló stílus megvalósításához. Lakás felújítása esetén legfőbb vágyunk, hogy eltüntessük az előző tulajdonos nyomait, és kedvünk szerint alakítsuk ki új életterünket, amelynek alapja a falak újrafestése. Ha a lakás általános állapota jó, egy tisztasági festés csak tovább növelheti komfortérzetünket (3-5 évente egyébként is javallott a festés, megfakulnak a színek, a bepiszkolódás, penészedés sem zárható ki), illetve a különböző festési technikák alkalmazása egyedivé varázsolja lakásunk helyiségeit.Parkettázási munkálatok megkezdése előtt fontos, hogy a lehetőségeket és az elképzeléseit pontosítsuk, megbeszéljük, hogy milyen parkettaburkolat kerüljön azon helyiségekbe, amelyeket melegburkolattal szeretnénk ellátni. Ehhez javasoljuk, hogy kérje tanácsunkat, mivel a parketta anyagok nem olcsóak és ha rossz választás történne, annak nagyon komoly anyagi következményei lehetnek - nem is beszélve a munkafolyamatok csúszásáról.

Mindent, egyben, ahogy kell

A mi álláspontunk az, hogy nem szükséges több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásának felújításával, mert a feladatok kézben tartása, a rengeteg szervezési feladat, az állandó egyeztetések megnehezítik a felújítást. Amikor egy adott cégre bízza a bontást, egy másikra a vízvezetékek cseréjét, egy harmadikra a burkolást és egy negyedikre a festést, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrollálni a lakásfelújítást, de a végén - a mi tapasztalatunk legalább is ezt mutatja - nem azt kapja amit Ön megálmodott.

Sokkal hatékonyabb, mikor szakembereink megérti az ügyfeleink elképzeléseit és elvásásait, majd elvégeznek minden szükséges teendőt. Cégünk vállalja a lakásfelújítás kivitelezését generál-kivitelezésben. Ebben az esetben, mi végezzük a felújításhoz kapcsolódó valamennyi munkát. Elvégezzük a bontási munkákat, a sitt elszállítását, az építőanyag beszerzését, az anyagok mozgatását valamint szervezzük és kivitelezzük a szükséges szakmunkákat.


A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint ha nem is történt volna felújítás. Ez azért remek eredménynek számít, és büszkék is vagyunk rá. Ugye, mennyire megnyugtató, ha valaki az egész felfordulást és a vele járó gondokat leveszi az Ön válláról? Önnek nincs más dolga, csak elmondani: mit szeretne és aztán élvezni az új otthon nyugalmát.

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.