Teljeskörű kivitelezés

Cégünk szinte minden tervezési és kivitelezési feladatot vállal, ami azt jelenti, hogy magában foglalja az építőipari kivitelezések valamennyi összetevőjét. A generálkivitelező koordinálja az építési fázisokat, levéve az Ön válláról a szervezés terhét. Önnek csak egy személlyel kell kapcsolatot tartania, nem kell belefolynia a különböző munkafolyamatokba, nem kell egyesével különféle szakemberek után szaladgálnia. Az emberek többségének csak egyszer van lehetősége arra, hogy megépíttesse az ideális otthont családjának, ezért cégünk minden egyes részfeladatot egységes minőségi elvárásainak megfelelő szakembergárdával vagy alvállalkozóval végeztet el. 


A kulcsrakész kivitelezés esetén tevékenységünket a kivitelezéshez kapcsolódó komplex tervezés és belsőépítészet egészíti ki. Ilyenkor a kivitelezés eredményeként Ön pontosan ugyanazt kapja, amit a terveken, látványterveken látott. A tervezés fázisában számos változatot végig gondolhat velünk, amivel megelőzheti hogy az építkezés során extra költségek merüljenek fel. Az általunk készített előzetes tervek alapján az építkezés elemeinek ára könnyen kalkulálható, nincsenek nem várt, vagy fölösleges plusz kiadások. A tervezés kivitelezői szakértelemmel történik, a kivitelezés tervezői ellenőrzés mellett folyik, többletköltségek nélkül.


Célunk, hogy megrendelőink számára, a teljes építkezést könnyebbé tegyük, ezt megfelelő előkészületekkel, szervezettséggel, és egy jó szakmai csapattal kívánjuk elérni, akiknek elsősorban az az érdeke, hogy az Ön által megálmodott épület, a lehető legrövidebb időn belül, kiváló minőségben elkészüljön.

Megbízható alvállalkozókkal

Kizárólag olyan megbízható alvállalkozókkal működünk együtt, akik a rendszeres ellenőrzés mellett eleget tesznek szigorú elvárásainknak:  rendelkeznek a szükséges engedélyekkel és biztosításokkal, valamint folyamatosan elérhetőek és precízek. A partner cégekkel - melyekkel hosszú évek óta együtt dolgozunk a legnagyobb referenciákkal rendelkeznek, leinformálhatóak és megbízhatóak - kialakított kiváló együttműködésünk biztosítéka, hogy racionális, költséghatékony megoldást tudunk nyújtani Ön számára, ezáltal hozzá tudunk - és ők is hozzá tudnak - járulni a megbízható, profi munkavégzésünkhöz. 

ÖN DÖNT, MI MEGVALÓSÍTJUK

A felméréseket az elméleti és gyakorlati szakemberek közösen végzik el, tájékoztatjuk Önt a különböző technológiák, és építőanyagok előnyeiről és hátrányiról, hogy Önnek a legtöbb információ álljon a rendelkezésre, a döntés meghozásához, felmérjük a helyi szabályokat, az adott helyszínre milyen rendeletek és jogszabályok vonatkoznak (beépíthetőség, magasság, utcai homlokzat stb.).
A helyi rendeletek és a megrendelő előzetes elmondott igénye alapján, elkészítjük a terveket, és hozzávetőlegesen költségvetést készítünk, mennyibe fog kerülni az építkezés. Amennyiben Ön elfogadja a tervezetet és igényli, végigvisszük a kötelező adminisztrációs utakon az engedélyezést, hogy a végén megkapja a hivatalos építési engedélyt.Ha ez megvan, jöhet a munka!

Elkészítjük munkafázisra lebontva, az építkezés anyagköltségét, segítünk annak beszerzésében is. Cégünk több helyen rendelkezik kedvezményes vásárlási lehetőséggel, melyet teljes mértékben felajánlunk partnereinknek, így Ön olcsóbban vásárolhat, mint az utcáról betévedt vásárló. A kivitelezés folyamatát hetekre bontva ütemtervben elkészítjük, ezáltal heti szinten láthatja, hogyan fog elkészülni az adott építkezés, milyen kiadásai vannak egyes heteken, így könnyebben meg tudja tervezni pénzügyeit. Szakképzett munkatársaink építkezés egész folyamatát kézben tartják, és amennyiben feltárul egy esetleges statikai probléma, ami a felmérés és tervezés időpontjában jellegénél fogva nem volt látható, elkészítjük, a szükséges statikai felméréseket, és számításokat, hogy az építkezés egy újonnan feltárt hiba esetén se álljon le huzamosabb időre. 

Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink tisztán, gyorsan dolgoznak, legyen szó a falak építéséről, vagy burkolásról. Ahogy az építési folyamatok lezajlanak az elkészült és elszámolt munkafázis pénzügyi átvételét kizárólag írott dokumentáció alapján vesszük át, így az Ön kezében mindig van dokumentáció arról, mikor és mire adott ki pénzt, ezáltal elkerülhető a konfliktus és amennyiben kérik, a bankja felé is tudja igazolni kiadásait. Az építkezés befejeztével, átadjuk az építési napló példányát, amelyet ha az Ön példányával bármi történik, mi 10 éven keresztül megőrizzük.

NOVÁK INTERIOR DESIGN

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.